dissabte, 8 de juny del 2013

ELMISTERI DEL METEORIT

Hi havia una vegada un noi que va anar de viatge a l'Àfrica, sempre tenia molta mala sort, l'hi picaven taràntules, serps, etc. Hi va haver un dia que va anar a fer una ruta i va arribar fins a un poble, quan hi va entrar, no i  veia a ningú, fins que va trobar al terra un diari, allí i deia que la Nasa havia anunciat la caiguda d'un meteorit de qui pocs instants.
El noi s'hen va anar a un bosc, allà va trobar un forat molt profund, i va anar-hi ràpidament, allà dintre i va veure un nen de color, i el va ajudar a pujar. Ells dos es van fer amics i es van presentar, aquest noi és deia Ongomo. L'ongomo el va aconvidar a coneixer la seva tribu.
A continuació quan van aribar a la cova (on vivia la tribu de l'Ongomo) es van presentar tots al noi.
L'Ongomo va explicar a tots els de la seva tribu que el noi l'hi havia salvat la vida treient-lo de la trampa, i per això el van deixar entrar a la tribu.
Llavors el noi i els de la tribu van parlar asseguts en rotllana del tema del meteorit. El rei va dir que tenia uns poders i que podia aturar el meteorit. I així ho va fer, la gent del poble van poder sortiir de casa , sense tenir por!!

El que m'ha agradat més ha sigut quan el protagonista ha salvat l l'Ongomo, i també quan l'Ongomo amb la seva tribu i el noi han aturat el meteorit.
M'agrada que les històries l'acabin bé, que solucionin els problemes i que passin aventures...
Per altra banda, no m'ha agradat perquè hi ha fantasia, com per exemple, que el rei de la tribu té poders per aturar el meteorit.
Aquest libre, jo el recomanaria a gent que l'hi agraden les aventures, el misteri i l'intriga pel que passarà.
Aquest libre en general, és un llibre entretingut, que et fa passar una estona agradable llegint.


Aleix Gaya Sarri


Portada de "El misteri del meteorit"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada