dimarts, 4 d’abril del 2017

LA BOJA DE LES GOLFES.



LA BOJA DE LES GOLFES

Fa mots anys, van tancar una dona a l’hospital psiquiàtric, la van tancar a les golfes. Els doctors li deien “La boja de les golfes” perquè estava molt boja.
Al llarg dels anys l’hospital va quedar abandonat al mig del bosc.
Cada dia a les 11:00 de la nit quatre adolescents (de 19-21 anys) que es deien Laia, Marc, Arnau i Anna, passaven pel bosc a fer un passeig, on hi havia l’antic hospital psiquiàtric. Cada vegada que passaven sentien cops, i un dia van decidir entrar a veure que passava. Abans d’entrar van veure al pis de dalt de tot una sombra, i van pensar que hi havia una persona atrapada. Van entrar, i els va semblar veure que algú baixava per les escales molt ràpid. Ràpidament va telefonar a la policia amb el seu phone, per informar que hi havia algú atrapat a l’antic i abandonat hospital psiquiàtric. La policia va dir que en aquell moment no podia venir i que marxessin d’allí. L’Anna va intentar obrir la porta i no va poder estaven atrapats! Llabors van tenir molta por. I van començar a cridar i a corre per a veure si hi havia una altra sortida , però no ni havia cap. Es van trobar cara a cara a la boja de les golfes. Seguidament en Marc li va dir: “com es que fas aquestes coses terrorífiques”
La boja de les golfes va contestar: Aquest el l’unic lloc per viure i la gent no para d’entrar i per això faig aquestes coses.” Van pactar que li guardarien el secret i no tornarien mes.  

Eduard, Ares, Paula i Dani.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada